Nyt bryggers
til det moderne hjem

Bryggerset er hjemmets maskinrum. I bryggerset vasker du familiens beskidte tøj, skyller dine børns beskidte gummistøvler samt opbevarer jakker og fodtøj. Et bryggers opfylder en lang række praktiske behov og er et uundværligt rum i mange moderne hjem.

 

Boligens multifunktionelle rum

Et bryggers har ikke én fast funktion, men opfylder forskellige behov fra hjem til hjem:

 

  •           Vaskerum
  •           Grovkøkken
  •           Entré
  •           Garderobe
  •           Viktualierum

 

Når du skal have et nyt bryggers, bør du derfor tage stilling til, hvordan du vil bruge rummet. Det gør valget af bryggersinteriør og indretning lettere, og sikrer, at dit nye bryggers ikke blot ser skarpt ud, men også matcher dine behov.

Husk også at medtænke bryggersets visuelle stil. Når æstetik og funktionalitet går hånd i hånd, får du det perfekte bryggers – det ved vi hos Invita. Se vores galleri, og få inspiration til dit nye bryggers.

Bryggers fra Invita

Flot bryggersløsning i valnøddetræ fra InvitaSkræddersyet nyt bryggers til din bolig

Hos Invita laver vi ikke standardløsninger til standardhjem. Sammen med dig sammensætter vi dit nye bryggers ud fra vores forskellige design, materialer, tilbehør og din personlige smag.

Derudover kan vi skræddersy alle bryggersmøbler i specialmål til netop dit nye bryggers. Det giver dig et personligt og unikt bryggers i dansk design og den høje Invita-kvalitet

"
Der var et super samarbejde mellem os, Invita og vores arkitekt om hele køkkenet, som både indeholder speciallavet snedkerarbejde og Invitas køkkenelementer
Karen Lorenzen, København

Rød tråd fra køkken til bryggers

Vi har gjort det let at skabe en visuel rød tråd i dit hjem. Vores bryggersdesign er de samme som vores design til køkkener. Det giver dig alle muligheder for at få hele din boligs udtryk til at gå op i en højere enhed. Bryggerset ligger ofte i forlængelse af køkkenet. Det er derfor en god ide at vælge et design til dit nye bryggers, som matcher køkkenet, for at sikre et harmonisk udtryk i dit hjem.

Find din bryggersstil

Hos Invita kan du altid få en bryggersstil, der passer til din smag. Prøv eksempelvis det stilrene og elegante Athena, eller få et bryggers med klassiske linjer med Nordic

"
Vi har fået langt mere opbevaringsplads, og køkkenet er meget mere funktionelt. Tingene er på rette plads, når man arbejder i køkkenet
Leonardo Snelleman, København

Udfold din kreativitet i vores tegneprogram

Få en fornemmelse af, hvordan vores forskellige design og farver vil tage sig ud i dit bryggers med vores Creative Lab 3D Designer. I programmet kan du nemt og hurtigt matche de materialer og farver, som du overvejer til dit nye bryggers.

I tegneprogrammet kan du eksperimentere med forskellige køkkendesign. Det kan være en god øvelse, der giver en bedre fornemmelse af det færdige resultat.

Få en 3D tegning af dit nye køkken hos Invita

Bordplader i massiv træ

Bryggerselementer til dine behov

Et bryggers består af en række forskellige elementer, afhængigt af hvilke funktioner du ønsker af rummet. En vask og et armatur er praktiske bryggerselementer, hvor du kan vaske beskidte gummistøvler eller lægge dit beskidte tøj i blød.

Derudover er bordpladen et vigtigt bryggerselement. Bordpladen har stor betydning for bryggersets visuelle udtryk, og skal samtidig kunne holde til hverdagens slid. Læs mere om bordplader fra Invita, og bliv klogere på hvilket materiale, der passer til dit nye bryggers.

Byd gæsterne pænt velkommen

Skal dit bryggers fungere som boligens entré, er det vigtigt med en både flot og funktionel bryggersindretning, som byder dine gæster velkommen på bedste vis.

Praktiske opbevaringsløsninger strømliner maskinrummet og sikrer, at dit bryggers står skarpt, når dine gæster træder ind ad døren.

Skydelåger til dit nye bryggers

Skydedøre og bryggers er et perfekt match. Hvidevarer, jakker og fodtøj kan nemt og hurtigt gemmes væk bag skydelågerne, som åbnes til siden.

Derfor optager lågerne ikke plads i rummet, når de åbnes. Skydedøre fungerer som en ”rullende væg” i dit bryggers og fylder derfor ikke meget i rummet rent visuelt.

Få hjælp med fleksibel finansiering

Du får en personlig pris på dit skræddersyede bryggers, og du kan få en fleksibel finansieringsaftale, for at du ikke skal betale det hele af én omgang.

Lån helt op til 250.000 kroner, og betal dit bryggers løbende over 12-48 måneder – naturligvis uden ubehagelige renter, gebyrer eller andre skjulte omkostninger.

"
Vi har fået langt mere opbevaringsplads, og køkkenet er meget mere funktionelt. Tingene er på rette plads, når man arbejder i køkkenet
Leonardo Snelleman, København

"
For os var valget let. Hos Invita oplevede vi en sjælden indlevelse i vores ønsker og behov
Lisbet Tollstorff, Taastrup

Gode råd og vejledning gennem hele processen

Bryggersets mange funktioner kræver megen omtanke for at få bryggersindretningen til at gå op i en højere enhed.

Kig forbi din nærmeste Invita butik eller aftal et uforpligtende møde med en af vores indretningskonsulenter.

Vi står til din rådighed gennem hele processen, og sammen sikrer vi, at du kommer godt i hus med dit nye bryggers. 

Invita indretningskonsulent/ plantegning