Indret badeværelset med personlighed

Det stiller krav til indretningen af badeværelset, når æstetik og funktionalitet skal spille sammen. Uanset om du skal indrette dit badeværelse fra nyt, eller det trænger til en ansigtsløftning, er der gode råd at hente til din badeværelsesindretning.

Vælg et design, der tiltaler dig

For at indrette badeværelset med masser af personlighed og eminent stil, bør du vælge designet på dit badeværelse med omhu.

Uanset dine præferencer kan du indrette dit badeværelse med et baddesign, der matcher din stil, og harmonerer med din boligs generelle indretning.

Se vores badmodeller

Giv rummet karakter med bordpladen

Baddesignet og bordpladen er de helt store spillere i badeværelsesindretningen. Det er de elementer, som har størst indvirkning på rummets stil.

Du kan få bordplader til badeværelset i lækre materialer som eksempelvis marmor, corian og massivt træ. Materialerne har hver sine fordele og ulemper, men er alle designet til det våde klima på badeværelset.

Se bordplader til bad

Hold dig til få farver og materialer

Med få farver og materialer holder du en klar linje i din badeværelsesindretning, der gør rummet harmonisk og moderne.

Hvor det moderne badeværelse tidligere var karakteriseret ved den hvide farve, er der i dag en tendens til, at vi tør lidt mere med farvenuancerne. Prøv at eksperimentere med at sammensætte forskellige nuancer, men hold dig til 2-3 farver.

Kombinér eksempelvis en lys bordplade med mørke låger på dine badeværelsesskabe for at give dynamik og kontrast til rummet.

Der er frit valg på alle hylder, men pas på med at vælge to helt mørke farver. Det trækker badeværelset sammen og får det til at virke mindre.

Få plads til det hele

I indretningen af badeværelset skal du i stigende grad medtænke praktiske opbevaringsløsninger i takt med, at badeværelset får flere funktioner som både baderum, vaskerum og wellness-rum.

Selv det smukkeste drømmebadeværelse bliver hurtigt et sandt mareridt, hvis det flyder over med rod på grund af for lidt opbevaringsplads.

Sørg for at medtænke badeværelsesskabe og -skuffer i badeværelsesindretningen. Kombinér højskabe, overskabe og underskabe med skuffer, som er praktisk indrettede med funktionelle skuffeindsatse.

Pift badeværelset op med et spejl

Et spejl er et must i alle badeværelser, og hvorfor ikke vælge et smukt et af slagsen?

Spejlet er med til at forstørre rummet visuelt, da det genspejler badeværelset. For at få den maksimale effekt af spejlets reflekterende egenskaber, kan du vælge et spejl, der er så stort som muligt. Det gør ikke blot rummet visuelt større, men tilføjer samtidig et luksuriøst strejf til badeværelsesindretningen.

For at bløde et stramt look og lige linjer op kan du prøve med et spejl, som har runde kanter. Det er smukt og kan samtidig tage din indretningen af badeværelset til næste niveau.

Få flere tips til valg af spejle

Tænk design, når du vælger armatur

Dit armatur er et travlt element på dit badeværelse, som samtidig har stor betydning for dit badeværelses udtryk. Du kan efterhånden få armaturer i alverdens design, som spænder fra det traditionelle til det mere spændende og futuristiske.

Det handler det om at finde et armatur, der både er praktisk og har et design, som falder i din smag og passer til resten af badeværelsesindretningen.

Sørg for en god belysning

Den største fejl på mange badeværelser er, at de ikke er indrettet med nok lys. Belysningen skal arbejde sammen med badeværelsesindretningen for at skabe en behagelig atmosfære, hvor du både har praktisk og dekorativt lys.

Badeværelsets belysning hjælper dig med at fremhæve alt det bedste. Specielt omkring spejlet er det vigtigt med et godt arbejdslys, når makeuppen skal lægges og håret sættes. Samtidig er det en fordel generelt at have en god belysning på badeværelset, for at rummet ikke virker dystert.

Læs mere om armatur til bad

Cassøe badeværelse spejl bruser armatur
Comet bad hvid

Luft med væghængte elementer

Er plads en mangelvare, eller elsker du bare et luftigt udtryk, kan du med fordel gå efter væghængte elementer.

Løfter du toilettet og badeværelsesskabene op fra gulvet, fjerner du noget af rummets tyngde og erstatter det i stedet med et luksuriøst og svævende udtryk.

 

Personlig badeværelsesindretning

Personlige løsninger giver personlige badeværelser, som afspejler dig og din stil. Stil dig ikke tilfreds med standardløsninger.

Få skræddersyet dit badeværelse til dine behov, og gå efter gennemført kvalitet – så er du sikret den perfekte indretning af dit badeværelse.

Indret dit badeværelse i zoner

Når du indretter dit badeværelse, kan du med fordel opdele rummet i forskellige zoner.

Indret et vådområde, hvor du kan bade og tørre dig. Sørg for plads til wellness foran spejlet, med god bordplads, placér WC’et i et hjørne for sig og det samme med en eventuel vaskesøjle.

Det gør badeværelsesindretningen meget mere smart, da I kan bruge badeværelset flere personer af gangen – uden at støde hovederne sammen.

Vejen til dit nye badeværelse