Glem forårsrengøringen - få et forårskøkken

En forårsrengøring er nærmest obligatorisk, men findes der andre måder at give dit køkken forårsstemning?

Futura i modehvid højglans
Futura i modehvid højglans

På en dejlig lang gåtur vil du helt sikkert se og mærke tegnene på forår. Selvom duften af påskeliljer og krokus er rar, så er spørgsmålet, hvordan man får solskinnet og glæden med indendørs?

Hvis du går og tænker på at købe et nyt køkken, er tidspunktet perfekt til at lade sig inspirere af foråret. Sats på lyse farver såsom hvid eller pastelfarver for virkelig at åbne rummet op og skabe en frisk, luftig atmosfære.

Invitér Naturen indenfor

Det lyder måske enkelt, men friske blomster og planter i køkkenet er en simpel måde at få rummet til at lyse op, og få essensen af foråret med indenfor.

Vær åben

Foråret handler om at omfavne den friske luft, så det at være ét med naturen er en god måde at komme i stemning på. Store åbne vinduer eller endnu bedre terrassedøre, vil give alle de dejlige dufte af forår i dit køkken...

Det klassiske køkken

Tips & tricks Få plads til det hele

I dag skal køkkenet kunne rumme hele familien, mange forskellige funktioner, en travl hverdag og et stigende antal køkkenmaskiner. Så hvordan får man plads til det hele?

Læs mere om Få plads til det hele
Arbejdstrekanten i køkkenet

Tips & tricks Trekanten - et design for livet!

Teorien om køkkenets arbejdstrekant er også kendt som Pythagoras’ læresætning om den retvinklede trekant - og det virker stadig!

Læs mere om Trekanten - et design for livet!
Gråt er hot

Tips & tricks Få det bedste frem i køkkenet

Med fremkomsten af Internettet til at søge inspiration og nem adgang til spændende og eksotiske materialer, bliver vi forkælet med rigtig mange forskellige muligheder, når det kommer til at style vores køkkener.

Læs mere om Få det bedste frem i køkkenet
Energirigtig belysning i køkkenet

Tips & tricks Lys gør køkkenet rart at være i

Vi ved alle, at alting er lidt sjovere i solskin end i gråvejr. På samme måde påvirker lyset i køkkenet vores lyst til at være i rummet.

Læs mere om Lys gør køkkenet rart at være i