Gem gummistøvler og vasketøj væk

Hver anden dansker, der har et bryggers, har ét, der er mere end 10 år gammelt. Derfor ønsker mange sig et nyt bryggers. Invita har specialiseret sig i løsninger, hvor det hele er gemt af vejen, så det ser pænt ud, og pladsen bliver brugt fuldt ud.

Skydedør garderobe entre warm valnød

Skab et bryggers med plads

Hver anden dansker, der har et bryggers, har ét, der er mere end 10 år gammelt. Derfor er det ikke underligt, at mange ønsker sig et nyt bryggers. Invita har specialiseret sig i løsninger, hvor alt kan gemmes af vejen, så det ser pænt og rydeligt ud, og pladsen bliver brugt til fulde.

Bryggerset er det praktiske, men også lidt slidte rum. En ny analyse fra Voxmeter viser, at hver anden dansker, der har et bryggers, har ét, der er over 10 år gammelt. 53 pct. af danskerne har slet ikke et bryggers i deres bolig. Alligevel siger hver femte dansker, at overvejelserne om at købe et nyt bryggers går fra ’et måske’ til ’et stort ja’.

Få inspiration til dit bryggers

Det moderne bryggers

”Tallene fortæller klart, at bryggerset langt fra er en selvfølgelighed i boligerne. Og bryggerset er ofte det forsømte rum, som mange faktisk gerne vil gøre noget ved. Der er gode muligheder for at få et praktisk og velfungerende rum. Et moderne bryggers kan sagtens være både funktionelt og se godt ud, eksempelvis kan alt fra vaskemaskinen til fodtøjet gemmes væk bag skydedøre,” siger marketingdirektør fra Invita Køkkener.

Her om vinteren får mange lyst til at få sat skik på bryggerset, når tøjet hober sig op, fordi det ikke kan tørre udenfor mere, og støvlerne står i et virvar.

Prøv vores Garderobe Customizer

Entre garderobe lamel skydedøre

Gør det praktisk

Bag skydedørene kan både vaskemaskine og tørretumbler stå, og der kan indrettes praktisk med hylder og udtræk til f.eks. vasketøj, skohylder, bøjlestænger, skuffer, tørrestativ og meget mere.

”Det er nemt at få meget mere plads gennem en praktisk indretning, hvor tingene er på rette plads, og hvor det er nemt at komme til dem ved f.eks. bare at rulle skydedøren til side”.

Slå det hele sammen

I mange boliger fra 80’erne og 90’erne er der et lille bryggers og en lille forgang eller et lille værelse, som let kan lægges til bryggerset.

”Selv i et lille rum kan man udnytte pladsen meget bedre ved at få skik på rodet bag skydedøre. Vi ser også mange, der gerne vil have mere plads i det praktiske rum og derfor vælger at slå f.eks. bryggerset sammen med en forgang, som sjældent bliver brugt. Herved får man et stort rum, som kan fungere som kombineret bryggers og forgang. Det smarte er, at det ligner en pæn gang, når man kommer ind – ikke et bryggers”.

Se vores udvalg af skydedøre

Skydedørsløsning til bryggers

Skal vi hjælpe dig med at finde de rigtige skydedøre?

Book et møde med en af vores konsulenter, og få en gratis og uforpligtende snak om skydedøre.