Coffee Unit

Coffee Unit

Hvis du kan lide kaffe og nyder at drikke det, vil du elske den måde, vores special-designede Coffee Unit passer ind i dit køkken. I stedet for at gemme din kaffe- eller espressomaskine væk, gør Coffee Unit det fuldstændig modsat på en smart og stilfuld måde.

Coffe Unit indeholder fire glashylder til dine kopper samt en skuffe til teskeer, sukker og kaffepuder/ -kapsler. Det ser ikke kun flot ud, men Coffee Unit gør det også til en leg at tilberede og servere din kaffe.

"
For os er køkkenet det vigtigste rum. Det er her, vi samles og opholder os mest
Majbritt Lange, Videbæk
"
Der var et super samarbejde mellem os, Invita og vores arkitekt om hele køkkenet, som både indeholder speciallavet snedkerarbejde og Invitas køkkenelementer
Karen Lorenzen, København
Coffee Unit
Coffee Unit video

Vores Coffee Unit tager sig især godt med den dæmpede baggrundsbelysning - det vil blive det store samtaleemne, når du har gæster. Og det bedste af det hele er, at det bare er ét eksempel på, hvordan du kan gøre dit køkken ekstra lækkert med Invita.

Med Coffee Unit får din espressomaskine sin helt egen plads i dit køkken. Den er ikke bare elegant og lige ved hånden - køkkenet præsenterer sig også fra sin bedste side. Stiligt og rydeligt. I hverdagen får du mere bordplads til det praktiske arbejde i køkkenet, når maskinen kommer væk fra bordet.

Coffee Unit
Coffee Unit
"
Vi har fået langt mere opbevaringsplads, og køkkenet er meget mere funktionelt. Tingene er på rette plads, når man arbejder i køkkenet
Leonardo Snelleman, København