Mere skabsplads og nyt look

 Mere skabsplads og 
 nyt look 

Mere skabsplads og nyt look

Et naturligt samlingssted

Familien Falck ønskede sig et køkken, der var det naturlige samlingssted for alt fra madlavning til lektielæsning og hygge med gæster. Hver dag nyder de et nyt, stilrent og funktionelt køkken. Udover at køkkenet skulle rumme mange funktioner, så havde familien Falck et ønske om et nyt køkken, som havde en del mere skabsplads og et ganske andet look end det eksisterende fra 1995.

Mere skabsplads og nyt look

Lyst, stilrent og funktionelt

Det nye skulle være lyst, stilrent og funktionelt. ”Det køkken, der var i huset, virkede mørkt. Og da vi er meget glade for det lyse og stilrene, så blev køkkenet skiftet ud, før vi flyttede ind. Vi har åbnet køkkenet op ved bl.a. at fjerne en rundbue, og vi valgte at skifte et dørparti ud til haven, så vi får masser af lys og sol ind i køkkenet.

Mere skabsplads og nyt look
Mere skabsplads og nyt look

Intet gjort anderledes

”Vi synes, vi blev rigtig godt udfordret af Invitas køkkenkonsulent. Eksempelvis valgte vi en bredere bordplade i det stærke og flotte corian efter råd fra ham, og han fik os også til at fortsætte med corian som bordplade på ’baren’, og det er jo super praktisk. Derfor kan jeg sige, at vi ikke ville have gjort en eneste ting anderledes i indretningen af køkkenet, hvis vi skulle i gang i dag,” siger Kirsten Falck.