Display

Athena DISPLAY i maskulin stil

DISPLAY KØKKEN

118.110,-

Elementer Athena Display i modehvid | Greb Seven/L-greb i stål | Bordplade Laminat | Vask Blanco Naya | Bl.batteri Blanco Linee | Hvidevarer Neff

Vejl. udsalgspris er for skabe, højskabsvæg og sokler ekskl. bordplade, hvidevarer og tilbehør.

 Giv dit køkken 
 personlighed 

DISPLAY-serien

Design

Med DISPLAY kan du virkelig få lov at lege og give dit køkken personlighed og karakter: Elementerne er designet med åbne elementer, glas og træskuffer med indkig, så du kan sætte fokus på lækkert tilbehør og udstyr.

DISPLAY viser en helt ny åbenhed og lethed inden for køkkendesign. Inspirationen er bl.a. hentet i klassisk møbeldesign med et miks af træ og glas og fokus på det gode håndværk.

Klik her for at se priser og mål.

DISPLAY-serien
"
Der var et super samarbejde mellem os, Invita og vores arkitekt om hele køkkenet, som både indeholder speciallavet snedkerarbejde og Invitas køkkenelementer
Karen Lorenzen, København
"
For os er køkkenet det vigtigste rum. Det er her, vi samles og opholder os mest
Majbritt Lange, Videbæk

Din egen stil

Her kan dine personlige favoritter i udstyr og og accessories komme til deres ret: Skuffer med glastop, så du har frit udsyn til kogebøgerne eller kokkeknivene. Lækre træskuffer i ask med lys og indkig til smukke skåle eller krydderier. Smalle overskabe, der også fungerer som hyldeplads, og åbne hylder i direkte forlængelse af overskabe. Det giver dig alle muligheder for at variere stilen i dit køkken – det kræver blot at du skifter ud i det, du viser frem.

DISPLAY-serien
DISPLAY-serien

DISPLAY Open er en nyskabelse til køkkenet, hvor der også er tænkt på det praktiske. Let tilgængelige skuffer med åben front. Udover at være lige ved hånden, er den skjulte del af skuffen ideel til normal opbevaring.

DISPLAY-serien

DISPLAY Top viser de ting frem, som betyder noget for den enkelte. Det kan være arvestykker, der får en hædersplads, eller bøger, kaffe, knive eller andet, som gerne må ses og være lige ved hånden.

DISPLAY-serien

DISPLAY Front. Træskuffe med glasfront, for synlig opbevaring og hædersplads til det du holder af. Glasfronten og den indbyggede diskrete belysning danner ramme om din kreative side.

"
For os er køkkenet det vigtigste rum. Det er her, vi samles og opholder os mest
Majbritt Lange, Videbæk
DISPLAY-serien

Farver og materialer

DISPLAY-elementerne er oplagt til at lege med sammensætning af forskellige farver og materialer, kontraster eller tone i tone. Elementerne kan kombineres med vores øvrige serier - mest oplagt sammen med de enkle låger, fx Athena.

"
Vi har fået langt mere opbevaringsplads, og køkkenet er meget mere funktionelt. Tingene er på rette plads, når man arbejder i køkkenet
Leonardo Snelleman, København

Ét køkken - 3 look

Athena DISPLAY i feminin stil

Feminint

Athena DISPLAY i maskulin stil

Maskulint

Athena DISPLAY i industriel stil

Industrielt

"
Vi valgte Invita, fordi de kunne lave et smart og rummeligt køkken til os på trods af, at det ikke er det største køkken, vi har
Tina Levring, Silkeborg

Målskitse: Køkken-standardelementer

Du kunne måske også være interesseret i...

EasyTouch - At åbne og lukke skuffer. Uden hænder!

Skabe og skuffer

EasyLuk er standard i alle Invitas skuffer og gør det til en lydløs fornøjelse at arbejde i køkkenet.

Vælger du en grebsfri løsning kan du få EasyTouch på skuffer og overskabe. Så åbnes og lukkes skuffen med et lille puf med hænder, hofter eller knæ – praktisk, når du har hænderne fulde.