Job og karriere

Rune Stephansen

Rune Stephansen

CEO Nobia Danmark A/S

E-mail adresse:

Telefon: 77 88 70 00

Rune kom til Nobia Danmark i februar 2016 fra en stilling som salgs- og marketingdirektør i Marbodal. Siden 2014 har han desuden haft titlen EVP og Head of Commercial Sweden i Nobia AB.

Morten Kyed

Morten Kyed

Sales Director HTH

Morten kom til Nobia i 2014 som markedschef for HTH Sverige & Finland, men er i 2016 blevet udnævnt salgsdirektør for HTH.

”Vi skal altid have kunden i centrum, når vi tænker og snakker salg”

Peter Bisgaard

Peter Bisgaard

Sales Director Invita

Peter er i dag salgsdirektør hos Invita, og overordnet ansvarlig for udvikling af dette brand. Han kom til Nobia Danmark i 2003, hvor han siden har været salg- og marketingansvarlig for Nobia Danmarks eksklusive brand uno form, og arbejdet med produkt- koncept- og butiksudvikling.

”Intet er skønnere, end når kundens behov opfyldes gennem vore medarbejderes kreativitet samt ambitiøse tilgang til opgaven, og vi har leveret den perfekte løsning. Så har det været en god dag!”

Lars Bo Andersen

Lars Bo Andersen

Økonomidirektør

Lars-Bo Andersen kom til Nobia Danmark i 2008 og har ansvaret for økonomi. Lars-Bo har tidligere arbejdet for KPMG og i byggemarkedssektoren.

”For mig betyder det meget, at vi har transparens i virksomheden, så vi er på forkant med udviklingen og på baggrund heraf kan træffe de rigtige beslutninger”

Karsten Ø. Kristensen

Karsten Ø. Kristensen

It direktør

Karsten kom til Nobia Danmark i 2008 og blev en del af ledergruppen i 2012. Han står i dag desuden i spidsen for Nobia AB’s nordiske IT-aktiviteter. Karsten har tidligere arbejdet i tøjindustrien

”At se vores lastbiler på landevejen med kvalitetsprodukter på vej til vores kunder gør mig stolt.”

Anders Debel Hansen

Anders Debel Hansen

Director Range Development

Anders kom til Nobia Danmark i 1993 og er i dag overordnet ansvarlig for sortiment og udvikling af sortimentet til HTH og Invita. Anders har siden sin start, arbejdet bredt i organisationen, lige fra produktion, design, udvikling samt innovations udvikling til Nobias brands i hele Europa.

”Jeg sætter en ære i at udvikle produktet til fremtidens køkkener, at bidrage til, at vores kunde kan få opfyldt deres køkkendrømme. Denne passion startede 1. november 1993, og vil forfølge mig mange år endnu”

Kristian Snoghøj

Kristian Snoghøj

Produktionsdirektør

Kristian er produktionsdirektør og kom til Nobia Danmark i 2015. Kristian kommer fra logistikvirksomheden Postnord og har tidligere arbejdet i produktionsindustrien.

”For mig er det afgørende at vi løfter i flok, og er opmærksomme på de succeser vi skaber sammen”

Charlotte Kruse

Charlotte Kruse

HR Director

Charlotte Kruse startede som HR Direktør for Nobia, Danmark d. 1. maj 2016. Hun har altid arbejdet med HR, senest i virksomheder som Martin Professional og Tetra Pak.

”Jeg brænder for forretningsorienteret HR, hvor vi i samarbejde spiller hinanden gode, og dermed sikrer de bedst mulige resultater – både målt på bundlinje og i arbejdsglæde.”

Nobia career

En del af Nobia

CSR

CSR - Vi tar' ansvar

Nobia career

Ledige stillinger

"
For os er køkkenet det vigtigste rum. Det er her, vi samles og opholder os mest
Majbritt Lange, Videbæk