Job og karriere

EUROPAS FØRENDE KØKKENPRODUCENT SØGER IT-SUPPORTER MED AMBITIONER

Forretningsområde:
Nobia Danmark
Placering:
Ølgod
Jobtype:
IT-Supporter

Europas førende køkkenproducent søger forretningssupporter med ambitioner


“Hos os er IT ServiceDesk ikke bare en servicefunktion, men en forudsætning for, at mine 2.100 kollegaer fordelt på vores tre fabrikker og flere end 150 butikker, kan levere de resultater, vi er kendt for. Det er et spændende job. Kom og vær med!”
CWB, ServiceDesk Manager hos Nobia Danmark

Nobia Danmark ejer tre fabrikker, der udvikler og producerer de kendte køkkenbrands HTH, uno form og Invita. Vi er i dag Europas førende køkkenproducent, men har fortsat ambitioner. Det må du også gerne have, da der hos os er mange udviklingsmuligheder for mennesker med engagement og lyst til at lære.

HTH, uno form og Invita er indbegrebet af innovativt design og høj kvalitet til mindste detalje. At organisere en så krævende produktion kræver at baglandet og supporten til vores kollegaer er i verdensklasse - Derfor er et job i vores IT ServiceDesk fyldt med udfordringer og ansvar. Meget afhænger nemlig af, at vi hurtigt og sikkert kan servicere vores kollegaer med daglig brugersupport. Nobia ønsker at finde en glad og frisk IT-supporter til vores ServiceDesk i Ølgod, hvor du bliver en del af et team på 5 kolleger.

Vi vægter de personlige egenskaber højt. Vi forestiller os, at du fx er nyuddannet IT-supporter, tidligere har arbejdet med infrastruktur eller har en bred IT-teknisk baggrund. Det vigtigste er imidlertid, at du har interesse for support af infrastruktur, er passioneret, nysgerrig - og har gode samarbejdsevner og et godt humør. Du skal kort sagt sætte en ære i at levere første klasses IT-support til dine mange interne kunder.

Vi forventer, at du

  • Har en serviceorienteret og ansvarsbevidst indstilling til dit arbejde og trives med forandringer
  • Er udpræget serviceminded, evner at sætte dig i kundens sted og er udadvendt
  • Kommunikerer ubesværet med mennesker på alle niveauer og har gode samarbejdsevner
  • Er en problemknuser
  • Forstår at prioritere dine opgaver, da der ofte er mange bolde i luften
  • Passioneret, nysgerrig og let ved at tilegne ny viden
  • Arbejder struktureret og effektivt
  • Behersker dansk og engelsk i såvel skrift som tale
  • Du forstår at sætte dig ind i vores kunders (brugers) udfordringer, samt rådgive dem i forbindelse med eventuelle løsningsforslag

Vi tilbyder

En dynamisk og internationalt orienteret arbejdsplads med en afslappet atmosfære og en lang række attraktive personalegoder.

Et spændende og udfordrende job, hvor du sammen med et ungt og dynamisk team, har mulighed for at bidrage til Nobia Danmarks forsatte succes, ved at supporter og understøtte forretningens brug af IT. Nobia Danmark er drevet frem af købmandsskab og vækst, og vi har ambitioner om yderligere udvikling, hvilket vil have væsentlig påvirkning på de systemer, der skal understøttes.

Arbejdssted

Nobia Danmark, Industrivej 6, 6870 Ølgod.

Videre forløb

For yderligere informationer er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Charlotte Wonsbek Buck på telefon 52 34 55 80. Send din ansøgning snarest muligt til og mærk emnefeltet ”IT-supporter”. Ansøgninger vil blive evalueret løbende indtil den rette kandidat findes.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning.

Nobia career

Jobsøgning FAQ

Nobia career

Uopfordrede ansøgninger

Utallige jobmuligheder hos Nobia Danmark

Utallige jobmuligheder

"
Der var et super samarbejde mellem os, Invita og vores arkitekt om hele køkkenet, som både indeholder speciallavet snedkerarbejde og Invitas køkkenelementer
Karen Lorenzen, København