Bliv administrationselev

Kunne du tænke dig en dagligdag præget af faglighed, fælleskab og masser af spændende udfordringer? Så kunne det være at du er en af vores kommende administrationselever i Nobia Denmark.

Som administrationselev vil du få et interessant og udfordrende job i vores store køkkenorganisation. Du vil efter en introduktionsperiode få dine egne arbejdsopgaver, og du vil få daglig kontakt med kolleger, der arbejder med udvikling, produktion, salg og markedsføring af vores køkkenmærker Invita, HTH og uno form. Du vil også få kontakt til vores centrale administrations- og supportfunktioner. Som elev får du medindflydelse og ansvar i dagligdagen, og du vil få et godt afsæt for en fremtidig karriere.

Kort om uddannelsen

  • 2-årig elevuddannelse med base i Ølgod inkl. 6 ugers skolegang på Aarhus Købmandsskole
  • 3 forskellige elevforløb:
    • 1. år Kundesupport, 2. år Indkøb
    • 1. år Kvalitet, 2. år HR
    • 1. og 2. år Økonomi
  • Start i august 2016. Vi starter rekrutteringen primo januar

For at blive en af vores kommende administrationselever kræver det, at du er positiv, udadvendt og selvstændig. Du skal trives med at have travlt og være god til at bevare overblikket. Du er som person både samarbejdsvillig, pligtopfyldende og engageret, og du tackler problemer som udfordringer fyldt med potentielle muligheder for læring og udvikling.

Nobia career

Ledige stillinger

Nobia career

Medarbejderudvikling

Nobia career

Er du vores nye salgselev?

"
For os er køkkenet det vigtigste rum. Det er her, vi samles og opholder os mest
Majbritt Lange, Videbæk