Materialer og kvalitet

Skuffer i lys ask

Dansk design

Smukt og funktionelt design. Gedigne materialer og gennemtænke detaljer. Tænker du ”dansk design og håndværk”, har du helt ret: Alle Invitas køkkener er designet i Danmark og produceret på vores fabrik i Ølgod.

Køkken i Dark Nature med dobbelt Gastroskab

Høj samlekvalitet

Alle skabe samles på fabrikken, hvor vores egne, erfarne håndværkere kan stå inde for kvalitet, styrke og stabilitet. Det giver en høj samlekvalitet og minimerer monteringstiden hjemme hos dig betydeligt. Vores produktion er desuden ISO 9001 certificeret.

Kvalitet inderst inde

I køkkenet er der behov for effektiv opbevaring i f.eks. høj- og hjørneskabe. Det kan opnås med smarte opbevaringssystemer i metal, som kan trækkes helt ud af skabet og give overblik. Det skal være en lydløs fornøjelse at lukke en skuffe. Derfor er EasyLuk standard i alle skuffer.

"
Vi har fået langt mere opbevaringsplads, og køkkenet er meget mere funktionelt. Tingene er på rette plads, når man arbejder i køkkenet
Leonardo Snelleman, København

Gedigne materialer og stærke overflader

Gode materialer bliver kun smukkere af at blive brugt. Og vi sørger for at gøre dem nemme for dig at rengøre og vedligeholde. så det holder vi osIngen folier her, malede låger holder bedre end folierede –  til hos Invita. Vores malede overflader har fx fået op til 3 lag, så de har høj slidstyrke, og vælger du højglans, får du en løsning, der er malet med autolak og har samme styrke, som lakken på din bil.

 

FSC-certificeret træ og håndsorteret finér

Vores bordplader i massivtræ kommer fra bæredygtige skovbrug, hvor skovarbejderne har ordentlige vilkår. Også når vi taler finér, skiller vi os ud. Hos Invita er vi specialister i træfinér. Vi håndsorterer vores finér, så åretegninger og farvenuancer passer sammen og giver en smuk helhed.

Sort og stilrent køkkenbordplade fra Invita
Invitas smarte elevatorskuffe
Bordplader i træ
CSR